Aftensmad samvirke opskrifter
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Hønsesalat med frisk pære, svampe og sennep
Dampet spidskål med bacon
Rødspættefilet med serranoskinke
35 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Pasta med kyllingeragout og svampe
Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe
30 min.
Fettuccine med svampe
25 min.
Helstegt okseroast med hvidløg
1 t
Porchetta/rullesteg med svampe, citron, rosmarin og kartofler
Chops af kamsteg med oliventapenade og olivenolie nage
2 t
Kantarelrisotto med chorizo og parmesan
30 min.
Nakkekoteletter med brombærsauce
1 t
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Kanin i estragonsauce
Helstegt oksemørbrad med rødbede tarte tatin
30 min.
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Kalkun og rejer i karrysauce
20 min.
Timianmarinerede svampe og rejer på spid
15 min.
Grillede store rejer på spyd med spæde salater og dildcreme
30 min.
Julefyldt flæskesteg
1 t, 45 min.
Stegt kalkunbryst
Skinkeruller med smørdampede grøntsager
30 min.
Husarsteg - børnevenlig fremgangsmåde
2 t, 15 min.