Aftensmad samvirke opskrifter
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Ovnbagt knoldselleri med smørstegte cashewnødder
50 min.
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Flæskesteg
3 t
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Lam med selleri og gyldne østershatte
Pasta med spinat og laks
15 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Grøn pastasalat med tun og æg
Coleslaw med spidskål
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekæber med champignon og øl