5 liter rødvin opskrifter
Økologiske syltede kardemomme-figner med hytteost
Ossobuco med rodfrugtmos
Lasagne med kylling
1 t, 30 min.
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Kanin med svesker
Sovsen til det hele
Makirulle med laks
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Bær-fool
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Pæredessert med vanillecreme og chokoladesauce
Andeskysauce med rødvin
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Klassisk flæskesteg med tilbehør
1 t
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Flæskesteg med chili, timian og bagte rødder