Tema

Vegetarisk aftensmad

Hvad end du er rendyrket vegetar eller nøjes med kødfrie dage, så er du landet det rette sted. Vi har nemlig samlet en række gode, nemme og hurtige aftensmadsidéer helt uden kød. Alle retter kan laves på max 30 minutter - det er meat free made easy!

Kødfrit er godt for os

Okay, hvis vi skal være helt ærlige, hvor mange af os får så de anbefalede mængder af grønt i hverdagen?
At spise vegetarisk er en oplagt mulighed for at indhente det grønt vi ikke får nok af - og så smager det dejligt. Vegetarisk mad er smækfyldt med vitaminer og mineraler, og indeholder gode kostfibre, der holder os mætte længe og sikrer at vores blodsukker forbliver stabilt.

Proteinrig vegetarisk

Når man spiser vegetarisk er det en god tommelfingerregel at integrere mælkeprodukter, æg, fisk eller bælgfrugter. Hvad du vælger er op til dig, men alle fire råvarer sikrer os gode proteiner og B12-vitamin, som vi ikke finder så mange af i grøntsager.

Udfordr dine klassikere

Hvem siger at en hotdog skal være med kød? Du vil måske ændre syn på en god hotdog, hvis du prøver vores grønne hotdog med asparges og estragonmayonnaise. Også tærte og pizza er skønne i vegetarudgave. Tænk bare på en god kartoffelpizza med rosmarin eller en lækker tomattærte. Vegetarisk behøver ikke være svært!

Her finder du et udpluk af lækre vegetariske opskrifter, der er færdig på ingen tid.