Pasta med grønkål, chili og parmesan

Energiinformation

  • Energi 2986 kJ
  • Energi 711 kcal
  • Protein 21 g
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrat 78 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. 
  • 2 Rens og rib grønkålen og giv kålen et hurtigt opkog i le saltet vand i 1 minut. Køl kålen af i koldt vand og vrid den derefter godt for vand. 
  • 3 Snit og steg hvidløg af på en varm pande, indtil den er gylden og sprød. 
  • 4 Tilsæt grønkål og steg det med på panden i 1 minut, tilsæt fløde. 
  • 5 Vend derefter pasta og chili i grønkålen og smag til med salt og peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret pastaen i varme skåle og server med revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med grønkål, chili og parmesan

Tip

Kan fint laves med andre kåltyper eller squash.

Opskriften er udviklet af