Tema

Herlige hindbærdesserter

Fra søde flødeboller og lyserøde muffins til hyggelige ispinde og cremet koldskål: Der findes et utal af dejlige desserter med det lille, fine og yderst dekorative bær, hindbærret.

Hindbær i kage

Hindbærret er både dekorativt og har en skøn aromatisk, sød smag med et letsyrligt twist. Alt dette gør bærret til et sandt hit i kager. Bærret kan både bruges som dekorativ smagsgiver på toppen af mazarintærter, men fungerer også dejligt som små smagsbomber i hindbærmuffins, lagkager og selvfølgelig ‒ i hindbærsnitten.

Hindbær med chokolade

Der er noget med bær og chokolade, der bare fungerer. Måske er det de letbitre noter fra chokoladen i kombination med de søde og sure fra bærrene? Uanset, kan vi virkelig anbefale dig at prøve en dessert med hindbær og chokolade. Prøv f.eks. en lækker chokolademousse med hindbærsauce eller en cheesecake med hindbær og hvid chokolade. Det smager helt fantastisk! Du kan også fylde de små huller i bærrene med smeltet chokolade. Så er der små, lækre mundfulde i en håndevending. 

Andre hindbærdesserter

Hvis du elsker hindbær, og har lyst til at prøve noget lidt anderledes, har vi også et par idéer. Du kan eksempelvis kaste dig ud i flødebollekunsten med en omgang lækre hindbærflødeboller ‒ eller hvad med skumfiduser med hindbærsmag? Kun fantasien sætter grænser for, hvilke desserter du kan komme hindbær i.

Se med her, hvor vi har samlet en række herlige hindbærdesserter. Hvilken skal du prøve?