Lækker, saftig dessertkage med fin smag af friske bær, mandler og kanel. Server den med tyk, græsk yoghurt, så er der ikke en hagesmæk tør.

Sådan gør du

  • 1 Pisk smør og sukker tykt og cremet.
  • 2 Pisk æggene i ét ad gangen.
  • 3 Bland mel og kanel, sigt og rør blandingen i dejen og fold mandelmel i.
  • 4 Beklæd en springform (22 cm i diameter) med løs bund med bagepapir i bunden og smør siderne.
  • 5 Fordel halvdelen af dejen i bunden af formen.
  • 6 Læg hovedparten af jordbærrene på, dæk med den resterende dej, og læg resten af jordbærrene på kagen.
  • 7 Bag kagen ved 180° i 60-80 min.
  • 8 Lad den afkøle 10-15 min. i formen.
  • 9 Server med sigtet flormelis og evt. is.
  • {{recipeDoneText}} Jordbærkage med mandler

Tip

Kagen kan også bages med hindbær – i så fald bruges de hele.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter