Muffins med kirsebær og hvid chokolade

Muffins med kirsebær og hvid chokolade

Små, nemme og lækre. Muffins er lige til at gå til for både børn og voksne og med denne opskrift ikke til at komme uden om.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pisk smør, sukker og vanilje tyk og cremet.
  • 2 Pisk æggene i ét ad gangen, og pisk i yderligere 3-4 minutter.
  • 3 Bland mel, salt og bagepulver, sigt og vend blandingen i dejen sammen med
  • 4 chokoladestykker og bær.
  • 5 Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag kagerne ved 200° i 15-20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid. Hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
  • 6 Lad kagerne afkøle lidt i formene på en bagerist.
  • 7 Drys med sigtet flormelis, og pynt med rosengeranium.
  • Så er det spisetid! Muffins med kirsebær og hvid chokolade

Opskriften er udviklet af