Hindbærsnitter i hjerte- og stjerneforme

Hindbærsnitter er den kage, som jeg til enhver tid valgte hos bageren, da jeg var barn. Sæt dit eget præg på snitten og udstik dem i forskellige former og med forskellige farver glasur.

Sådan gør du

  • 1

    Hindbærsnitter

    Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn. 
  • 2 Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet masse og kom den i en frysepose og på køl i 30 minutter. 
  • 3 Når din dej er afkølet ruller du den ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Udstik de ønskede former, i dette tilfælde hjerter og stjerner. Husk der skal bruges to figurer til hver hindbærsnitte. 
  • 4 Kom dine hjerter på en bradebande beklædt med bagepapir og bag dem ved 200 grader i 8-10 minutter. De er færdige når de er let gyldne.
  • 5

    Glasur

    Rør æggehvider og flormelis sammen, og del glasuren i to skåle. 
  • 6 Tilsæt den røde farve og den gule farve i hver sin skål og glasuren er klar til brug.
  • 7

    Samling

    Når mørdejen er kølet af, tager du det hjerte eller den stjerne der skal være øverst, og pynter med glasur og det ønskede krymmel. 
  • 8 Tag herefter det hjerte eller stjerne der skal være bunden og smør den med hindbærmarmelade. 
  • 9 Kom til sidst det pyntede hjerte eller stjerne og så er hindbærsnitten klar til servering
  • {{recipeDoneText}} Hindbærsnitter i hjerte- og stjerneforme

Opskriften er udviklet af