Hvid chokolade cheesy cake med hindbær

Caroline Fibæks yndlingskage. Mindst ligeså smagfuld og ”syndig” som den gammeldags cheese cake med flødeost.

Sådan gør du

  • 1 Hak nødderne groft.
  • 2 Blend derefter dadlerne med kokosolien – tilsæt en smule vand, hvis nødvendigt.
  • 3 Rør dadelmasse, hakkede nødder og kokosmel sammen til en dej.
  • 4 Beklæd bunden af en springform(ca. 16 cm.) med bagepapir, det gør det lettere at få den færdige kage ud af formen.
  • 5 Dejmassen fyldes i springformen, og den stilles koldt, mens du tilbereder cheesy creme og hindbærpuré.
  • 6 Blend cashewnødder med vand. Tilsæt citronsaft, agavesirup, kokosolie, kakaosmør, vanilje og himalayasalt og blend. Hæld cremen over nøddebunden i springformen og stil den koldt (køleskab eller fryser).
  • 7 Lav hindbærpuréen ved at blende hindbær, agavesirup og 2 tsk. fintmalede chiafrø eller HUSK Phsylliumfrøskaller.
  • 8 Hæld puréen over den afkølede og stivnede cheesecake.
  • 9 Når kagen er stivnet, fjernes siderne af springformen, og kagen garneres evt. med frisk frugt.
  • {{recipeDoneText}} Hvid chokolade cheesy cake med hindbær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier