Chokolademousse med hindbær
Chokolade og hindbær smager godt hver for sig og forrygende godt sammen!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggeblommer og sukker tykt.
  • 2 Smelt og afkøl chokoladen.
  • 3 Pisk den i æggemassen og vend de stiftpiskede æggehvider i.
  • 4 Hæld moussen i en skål og sæt koldt.
  • 5 Purer hindbærrene gennem en sigte, rør og smag hindbærcoullisen til med flormelis og sæt den koldt.
  • 6 Ved serveringen, så dyp en stor spiseske i varmt vand – form moussen til kugler, der anrettes på tallerkener med bærcoullis og friske bær samt mynte.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademousse med hindbær

Opskriften er udviklet af