Chokolademousse med mørk chokolade og bær

Denne chokolademousse er ganske enkel og består kun af tre ingredienser. Imponer dine gæster med en dessert det smelter på tungen!

Sådan gør du

  • 1 Kom husblas i koldt vand.
  • 2 Hak chokoladen og smelt den over vandbad. 
  • 3 Varm 1/2 dl af fløden, vrid husblassen og smelt den heri. Vend det sammen med den smeltede chokolade og lad den køle let. 
  • 4 Pisk den resterende fløde til den kun lige danner toppe. Tilsæt herefter lidt af den piskede fløde til chokoladen og vend herefter chokoladen i resten af flødeskummet. 
  • 5 Kom det i en sprøjtepose og sprøjt massen ud i et glas eller i en silikoneform. Kom dem på frys.
  • 6 Tag din mousse ud af fryseren. Drys med krystalliseret chokolade og bær på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademousse med mørk chokolade og bær

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter