Chokolademousse med mørk chokolade og bær

Liv Martine
Denne chokolademousse er ganske enkel og består kun af tre ingredienser. Imponer dine gæster med en dessert det smelter på tungen!

Sådan gør du

  • 1 Kom husblas i koldt vand.
  • 2 Hak chokoladen og smelt den over vandbad. 
  • 3 Varm 1/2 dl af fløden, vrid husblassen og smelt den heri. Vend det sammen med den smeltede chokolade og lad den køle let. 
  • 4 Pisk den resterende fløde til den kun lige danner toppe. Tilsæt herefter lidt af den piskede fløde til chokoladen og vend herefter chokoladen i resten af flødeskummet. 
  • 5 Kom det i en sprøjtepose og sprøjt massen ud i et glas eller i en silikoneform. Kom dem på frys.
  • 6 Tag din mousse ud af fryseren. Drys med krystalliseret chokolade og bær på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademousse med mørk chokolade og bær

Opskriften er udviklet af