Vildsvinekølle braiseret i øl med urter opskrifter

Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Mig og min mad logo
Hjemmelavet hotdog
1 t
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Pariserbøf med rodfrugttern
Oksehaler
3 t
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Svinekæber
2 t
Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa
25 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Græske lammekoteletter
25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495