Vildsvinekølle braiseret i øl med urter opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekæber med champignon og øl
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Citronfyldt kylling med pasta og trøffel
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Rugbrødssandwich med kikærtesalat og urter
25 min.
Linsesalat med urter, bagte porrer, granatæble og feta
Grydebrød
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Bønnesalat med kartofler, sprødt bacon, oliven og urter
Bruschetta med confiteret tomat og gedefriskost
Fredagsbaren
Pariserbøf med rodfrugttern
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Butterflykylling med rodfrugter og oregano
Moules frites – muslinger i hvidvinssauce med ovnfritter
Brød med urter og ost
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar