Vegetarisk aftensmad opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Muslinger a la creme
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Gazpacho
25 min.
Svenske sennepssild
15 min.
Glaserede kæber med selleri
2 t
Kødsauce
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Hvidkål med ingefær og soja
Chili sin carne
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Klassisk krydderrub til ca. 1,5 kg pulled pork eller pulled chicken
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Stegt torsk med ratatouille
40 min.
Grillet knurhane eller ørred
Wok på panden med and, kål og appelsin
30 min.
Rørt laksetatar
20 min.