Vegansk opskrifter
Nicecream med blåbær
10 min.
Cashewdressing med grillede hvidløg
Grøntsagsfad med gulerødder, grønkål og tofu
35 min.
Pasta med ærtecreme, stegte tomater og basilikum
25 min.
Vegetarisk eller vegansk burger med mock duck og coleslaw
20 min.
Helstegt barbecue-blomkål
Grillede plantepølser og kartoffelsalat med bønner og krydderurteolie
30 min.
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Nicecream med hindbær
10 min.
Tortillaer med barbecuebelugaboller, avocado og tomat
20 min.
Farsbrød med bagte rødder og rosmarinstegte svampe
1 t, 25 min.
Rødbedebøf med ovnfritter, fetacreme og rucola
1 t, 15 min.
Fyldig salat med honningdressing og sesam
20 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Brunede kartofler
30 min.
Champagnecocktail med brombær-timian-sirup
15 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.