Nøddesteg - vegansk farsbrød

Lækkert vegansk farsbrød - et godt alternativ til alt det kød man ellers får til jul.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175 grader. 
  • 2 Riv sellerien groft. Skær porren i tynde skiver og hak champignonerne fint. Varm en pande op til medium varme. Tilsæt kokosolie og steg selleri, porre og champignon i 5 min. 
  • 3 Rør imellemtiden knuste hørfrø sammen med vand og lad det trække i 10 min.
  • 4 Tilsæt hvidløg, tamari og timian til dine grøntsager og steg det i yderligere 5 min. 
  • 5 Pisk hørfrøblandingen sammen med kogte linser og quinoa. 
  • 6 Tilsæt linseblandingen til de stegte grøntsager og rør det sammen. Vend grofthakkede valnødder i og tilsæt melet lidt ad gangen. Smag farsen til med salt og peber
  • 7 Læg bagepapir i en brødform og fordel farsen heri. Sæt formen i oven og bag det i 40-45 min.
  • 8 Server nøddestegen med sauce og forskellige julesalater efter eget valg.
  • {{recipeDoneText}} Nøddesteg - vegansk farsbrød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier