Hokkaidogræskar er smukke både udenpå og indeni. Smagen er mild og græskarret er godt både i ovn og som suppe. 

Sådan gør du

  • 1 Hokkaido græskaret udkernes og skæres i tern. (Der er ingen grund til at skrælle den når den er økologisk)
  • 2 Olien kommes i en tykbundet varm gryde, karry tilsættes og “brændes af” (smagen træder kraftigt i karakter ved at gøre dette) men må selvfølgelig ikke brænde på.
  • 3 Herefter tilsættes skiveskåret hvidløg som steges med et øjeblik.
  • 4

    Hokkaidogræskarternene tilsættes, samt vand og linser. Lad suppen koge i ca. en halv time hvorefter den blendes helt fin i en blender eller med en stavblender.

  • 5 Fløden tilsættes til sidst, og suppen smages til med urtebouillon, ketchup, salt og friskkværnet peber, basilikum samt balsamico eddike. Alternativt kan citronsaft anvendes.
  • 6 Hvis suppen er for tyk tilsættes mere vand.
  • 7 Server med friskhakket persille, ristede solsikkekerner og groft brød til.
  • 8 Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/
  • {{recipeDoneText}} Vegansk Hokkaidosuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier