Torsk kartofler og løg i fad opskrifter
Frisk fettucine med peberfrugt, valnødder og parmesan
25 min.
Kyllingelasagne med friske pastaplader
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan skærer du nemt løg
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.