Timian, rosmarin opskrifter
Citronmarinerede kalveschnitzler
1 t
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Jordskokkesuppe med espresso
30 min.
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Muslinger a la creme
Kødsauce
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Mört tykstegsbøf med Risotto vendt i høvlet parmesan og citron
Salater med krydderbagt hokkaido
Hapser
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Pizza med blå ost og karameliserede løg
30 min.
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Osso Buco a la milanesa
3 t
Spareribs marineret i porter
1 t, 15 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Chili con carne med chokolade og øl (stærk)
3 t