Græsk kyllingesuppe med citron

Sådan gør du

  • 1 Kog kyllingen i vand sammen med de delte løg, snittede bladselleristilke, skivede gulerødder og salt i 1 time, eller til kyllingen er gennemkogt og mør.
  • 2 Pil kødet af kyllingen og skær det i mundrette stykker.
  • 3 Si suppen og hæld den tilbage i gryden.
  • 4 Kom risene i. Lad suppen koge et kvarter, eller til risene er møre.
  • 5 Kom kyllingestykkerne i. Pisk æggene sammen med saften fra citronerne.
  • 6 Hæld 3 dl af suppen over i æggeblandingen mens der piskes.
  • 7 Hæld tilbage i gryden og varm suppen op i nærheden af kogepunktet mens der røres - suppen må ikke koge - så skiller den. Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Græsk kyllingesuppe med citron

Opskriften er udviklet af