Citronmarinerede kalveschnitzler

Sådan gør du

  • 1

    Rosmarin-sennepssmør:

    Blødgør smørret lidt og rør det godt sammen med de øvrige ingredienser.

  • 2 Læg det på et stykke pergamentpapir eller plastfolie og form det som en rulle.
  • 3 Læg det i køleskab til smørret er fast og til at skære i skiver.
  • 4

    Schnitzler:

    Læg schnitzlerne i et fladt fad.
  • 5 Pisk marinaden sammen og hæld den over.
  • 6 Vend schnitzlerne i marinaden og lad dem marinere tildækket 1 time i køleskab.
  • 7 Lad dem dryppe af i en sigte.
  • 8 Hæld marinaden ud.
  • 9 Læg schnitzlerne på en penslet rist.
  • 10 Grill dem 2-3 min. på hver side.
  • 11

    Servering:

    Server med rosmarin-sennepsmør, grillede forårsløg og asparges.
  • {{recipeDoneText}} Citronmarinerede kalveschnitzler

Opskriften er udviklet af