Skinkemignon med blommesalsa

Sådan gør du

  • 1 Hak blommerne groft.
  • 2 Hak rødløget fint.
  • 3 Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern.
  • 4 Bland blommer, løg og chili og smag til med korianderblade og salt.
  • 5 Lad salsaen trække en ½ time, før den serveres.
  • 6 Kog kartoflerne.
  • 7 Skær skinkemignonen lidt mere end halvt igennem på den lange led.
  • 8 Bred den ud, så der dannes en firkant.
  • 9 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med fintskåret rosmarin, salt og peber.
  • 11 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 12 Brun kødet ca. 1 minut på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt.
  • 14 Vend kødet af og til.
  • 15 Tag kødet af panden.
  • 16 Skær kødet i tynde skiver.
  • 17 Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med blommesalsa

Tip

Svinemørbrad, medaljoner af svinefilet eller skinkeschnitzler af inderlår kan bruges i stedet for skinkemignon. Blommesalsa kan bruges til alle former for stegt eller grillet svinekød. Broccolibuketter kan bruges i stedet for bønner. Skinkemignon kan grilles ca. 6 minutter på hver side, i alt ca. 12 minutter. Skinkemignon kan også tilberedes i ovn ved 160 grader i ca. 40 minutter; den skal da ikke flækkes. Opskriften er udarbejdet af Vibeke Lehn.

Opskriften er udviklet af