Spareribs marineret i porter

Sådan gør du

  • 1 Ingredienserne til marinaden blandes. Kød og marinade kommes i en plastpose og sættes i køleskabet mindst 2 timer, men gerne natten over.
  • 2 Kød og marinade kommes i en bredbundet gryde.
  • 3 Lad kødet simre under låg i ca. 50 min. Kødet tages op og duppes tørt. Marinaden skummes fri for fedt og koges ind, til der er ca. 2 dl tilbage.
  • 4 Spareribsene grilles 2-3 min. på hver side.
  • 5 En grillpande kan også bruges. Tomater, chili og hvidløgsfed bages i ovnen ved 250°, til skindet er næsten sort. Hvidløgsfedene pilles og kommes i en foodprocessor sammen med tomater og chili og hakkes groft.
  • 6 Hvis man ønsker en lidt mindre stærk salsa, fjernes frø og frøstol fra chilien.
  • 7 Salsaen smages til med salt, afkøles og tilsættes herefter 1 bdt klippet purløg.
  • 8 De grillede spareribs serveres med resten af marinaden og tomatsalsa.
  • {{recipeDoneText}} Spareribs marineret i porter

Opskriften er udviklet af