Svinemoerbrad honning urter aerter kartofler peberrodsskum opskrifter
Kåldolmere med hakket oksekød
Bagte øko rødder og beder orange i frø
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
Økologisk knoldsellerisalat
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Økologisk curry med søde kartofler og kokos
1 t, 40 min.
Økologisk hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
1 t, 30 min.
Økologisk kyllingeragout
Øko japansk marineret kålrabi
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Økologiske appelsin-honning syltede valdnødder med Havarti
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Økologisk citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Kylling i hyldeblomst med grønt og kartofler
30 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Saft af hindbær og jordbær
5 min.
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte kartofler
1 t
Hakkebøf med bløde løg
25 min.
Salat med mozzarella, parmaskinke og klementin
30 min.