Svinekotelet grønne linser glaserede gulerødder opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Ovnbagt kylling og grøntsager i flødesauce
1 t