Svinekotelet grønne linser glaserede gulerødder opskrifter
Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette
Spicy kylling med rabarber
Rødder og champignon med dijonkylling
Mexicansk suppe med tortilla-chips
30 min.
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke
Stegte ris med kylling og æg
Kyllingehapsere
30 min.
Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
Flanksteak i lun sandwich
40 min.
Forloren hare med rodfrugter
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Æggekage med kartofler og friskrevet parmesanost
50 min.
Hel ovnstegt laks
40 min.
Stegt culotte med forårs grøntsager og saltbagte kartofler
1 t, 15 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Fiskefileter med rodfrugtfritter
Entrecote med Karl Johan-smør og kartoffelchips
Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.