Svinekød karry kål kokos opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.