Hvidkål med ingefær og soja

Frisk og sprød konsistens, alle smagsløg stimuleres, så det værste er, at man får lyst til at spise en portion mere, men det gør heller ikke så meget, når der er så mange grøntsager i.

Sådan gør du

  • 1 Lad halvdelen af olien blive varm i en stor gryde.
  • 2 Brun kødet i ca. 2 min. og tag det op.
  • 3 Lad resten af olien blive varm og svits porrer, ærter og hvidkål i ca. 3 min.
  • 4 Kom kødet tilbage i gryden sammen med vand, ingefær, sojasauce, honning, salt og peber.
  • 5 Kog hvidkålsblandingen ved jævn varme og under låg i ca. 3 min.
  • 6 Tag låget af gryden og kog i yderligere ca. 3 min. ved kraftig varme og under omrøring.
  • 7 Smag til.
  • 8 Kom hvidkål med ingefær og soja i en stor skål.
  • 9 Drys med peanuts og server med blommer, yoghurt og ekstra sojasauce.
  • {{recipeDoneText}} Hvidkål med ingefær og soja

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier