Cajun skinkeschnitzler med pastasauce

Sådan gør du

  • 1 Bland alle de tørre krydderier til Cajunblandingen. ognbsp;
  • 2 Svits finthakkede løg og hvidløg sammen med fintsnittet blegselleri i en gryde med olie.
  • 3 Tilsæt hakkede tomater, oregano, salt og peber og lad saucen koge ved svag varme i ca. 5 minutter.
  • 4 Smag saucen til.
  • 5 Kog pastaen. Vend den i saucen. ognbsp;
  • 6 Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med krydderiblandingen på begge sider.
  • 7 Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme.
  • 8 Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
  • 9 Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Cajun skinkeschnitzler med pastasauce

Opskriften er udviklet af