Stegt kylling bagte forårsløg persillepesto opskrifter

Holms julemørbradgryde
25 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Luciaboller
1 t, 10 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Græsk pita burger
45 min.
Mørksej i wok med soja og ingefær
Nytårshovedret
30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Key lime pie
6 t, 20 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Karamel- og chokoladekage
Stegt kalvefilet
15 min.
Weekendbrunch
Kartoffelmos med kylling i karry
Luftige fuldkornsboller
Roti Prata
Bagte radiser med mynte og feta
Wok med kylling og rosenkål
Økologisk rabarbersuppe
Mig og min mad logo
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495