Sådan gør du

  • 1 Makroner: Ryst mandlerne fri for støv i et viskestykke.
  • 2 Mal dem gennem mandelkværn eller persillehakker.
  • 3 Bland med sukker og hjortetaksalt.
  • 4 Pisk hviderne halvstive og rør dem i.
  • 5 Kom massen i en gryde og rist den under omrøring uden at tage farve.
  • 6 Sættes med 2 teskeer i små kager på en plade med bagepapir (4 cm i diameter).
  • 7 Bages på næstøverste rille ved 175º i ca. 15 min.
  • 8 Afkøles på rist og opbevares i kagedåse.
  • 9 Fyld: Hæld fløden i en gryde, tilsæt chokoladen, skåret i mindre stykker, samt Nescafé.
  • 10 Lad det småkoge under omrøring, ca. 5 min.
  • 11 Tag gryden fra varmen.
  • 12 Lad blandingen afkøle og stil den koldt 3-4 timer eller til næste dag.
  • 13 Pisk blandingen til en fast masse og smør den i små toppe på makronernes bund.
  • 14 Stilles koldt nogle timer.
  • 15 Chokoladen smeltes over vandbad og pensles på makronerne eller smøres på med en kniv.
  • 16 Lad kagerne stå til chokoladen er stivnet.
  • 17 Kan opbevares i fryseren.
  • {{recipeDoneText}} Sarah Bernhardt-kager

Opskriften er udviklet af