Sovs til mørbrad opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Basisopskrift til frikadeller
Persille gremolata
10 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Tzatziki med mynte
Langtidsstegt gris
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Grillet oksekød med gratinerede svampe og rødvinssauce
30 min.
Andesteg med æbler, svesker og sauce
3 t, 50 min.
Helstegt barbecue-blomkål
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Gastrik
1 t
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.