Sinekam i stege pose opskrifter

Stegte ris med æg, bønner og bambusskud

15 min.

Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater

15 min.

Koteletter med rosenkål og appelsin

20 min.

Claus Holms kyllingebryst med pommes frites

30 min.

Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening

Kalkun med kirsebær og østerssovs

30 min.

Lun rødkål med et twist

20 min.

Stegt svinekotelet med hasselnødder

30 min.

Asparges med nye kartofler, smørsauce og frisk timian

20 min.

Gryderet med oksekød og grøntsager

45 min.

Fyldt svinemørbrad med kålsalat og sprøde baconstykker

40 min.

Æggekage med bælgfrugter og kødrester

45 min.

Rødkålsalat med appelsin, mynte og steg

15 min.

Blomkålssalat med friskrevet parmesan

20 min.

Fuldkornslasagne med havregryn og kokos

Rosenkål med appelsin og hasselnødder

15 min.

Savoykål i havtornfløde

30 min.

Smørstegt knoldselleri med citron

15 min.

Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager

30 min.

Holms kokkeskole: Lær at stege en bøf

Rubbet and

3 t

Flæskesteg

3 t

Stegt sød kartoffel med sesam og chiafrø

10 min.

Flæskesteg med rosenkål og flødesovs

4 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495