Grillet kanin med grøntsager og nem aioli

Hvis du ikke griller om vinteren, kan kaninkødet steges i ovnen og til sidst grilles på en grillpande. En hel kanin koster et par hundrede kroner hos en avler og er et sundt alternativ til rødt kød. 

Sådan gør du

  • 1 Gnid kanindelene med krydderi og lidt olie.
  • 2 Grill dem møre i cirka 30 minutter.
  • 3 Kom beder og gulerødder i en gryde, og lad dem simre i 30 minutter.
  • 4 Tag dem fra komfuret, og fisk gulerødderne op. Lad bederne trække 10 minutter, hvis de er store.
  • 5 Pil beder og gulerødder, og skær dem i mindre stykker.
  • 6 Skær eller knus tomater, og bland dem med beder.
  • 7 Kom mayonnaisen i en skål, og riv hvidløget heri.
  • 8 Smag til med honning, eddike, salt og peber.
  • 9 Server den nygrillede kanin med beder og aioli.
  • {{recipeDoneText}} Grillet kanin med grøntsager og nem aioli

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier