Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce

En forholdsvis nem ret, der mætter godt. Blandingen af fisk og ris i kokosmælk med karry og ingefær er skøn og sender tankerne østpå. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Sæt ris over.
  • 3 Fordel fisken i en smurt bradepande, og drys med salt og peber.
  • 4 Kom smørklatter over fisken.
  • 5 Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og skyl det under den kolde hane.
  • 6 Fold ud, og læg papiret over fisken.
  • 7 Bag fisken i ca. 10 minutter. Tag ud.
  • 8 Hak løget og svits det i olie med karry og ingefær.
  • 9 Kom spinaten og kokosmælken i, og lad det simre til spinaten er optøet og gennemvarmet.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Tag gryden fra varmen, vend evt. med risen og server med fisk og lidt citron.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier