Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler

Vi har lynmarineret kødet i salt og urter i en time, før vi steger det på grillpanden.

Sådan gør du

  • 1 Bland salt, peber og krydderi i en skål og gnid kødet på begge sider i blandingen.
  • 2 Lad kødet marinere i køleskabet, imens du laver resten af retten.
  • 3 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 4 Skær kartoflerne lige over og vend med olie, sennep og salt og peber.
  • 5 Spred ud på bradepande og bag i ca. 30 minutter.
  • 6 Skær agurken i skiver og vend skiverne med en 1 tsk. salt.
  • 7 Lad dem stå og trække i 10 minutter.
  • 8 Skyl saltet fra og kram agurkeskiverne lidt.
  • 9 Smag til med lidt citronsaft.
  • 10 Kom fløde og 1 dl vand i en lille gryde.
  • 11 Kog op og kom 1 tsk. citronsaft heri.
  • 12 Lad blandingen simre et par minutter.
  • 13 Tag den fra varmen og rør pesto i blandingen.
  • 14 Dryp til sidst stegesky ned i saucen og smag til med salt og peber.
  • 15 Steg koteletterne 4 minutter per side og server til kartofler, sauce og agurk.
  • {{recipeDoneText}} Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier