Salat med rødkål rødbede æble og peberrod opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Brændende kærlighed med rødbeder
30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Fyldig suppe med ising
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.