Salat med kartofler spidskål og dild opskrifter
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Aspargestærte
20 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Pomelosalat
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Holms karbonader
30 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.