Salat med bacon, asparges og frisk permasan opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Muslinger a la creme
Chili con carne med ris og skært kød
40 min.
Chevre Chaud - salat med pære og gedeost
10 min.
Svensk sildesalat
20 min.
Glaserede kæber med selleri
2 t
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Guldsuppe med linser
40 min.
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Hvidkål med ingefær og soja
Chili sin carne
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Stegt blæksprutte med chorizo og passionsfrugt
20 min.
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Mört tykstegsbøf med Risotto vendt i høvlet parmesan og citron
Salater med krydderbagt hokkaido
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Stegt appelsinsalat med palmekål og valnødder
15 min.