Rødbedesalat med peberrod, kapers og flødedressing opskrifter
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Glutenfri burger
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Knækbrød og hytteost
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Cannelloni med svampe og spinat
Røget fisk med kærnemælksdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Pariserbøf med rodfrugttern
Julesild med sherrymarinade
Tatar med salat og bacon
30 min.
Sprød rødbedesalat med balsamico, honning og brombær
15 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.