Rød vins sovs opskrifter
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Indisk dahl med tomat
Lasagne med svampe og grønne linser
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Lynstegt marineret lever
Laks med tomat og mandler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Hummus med pita-chips
25 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Indisk daal med raita
40 min.
Orangemarineret lammebov
40 min.
Kartoffelfad med skinke og løg
1 t
Varm kartoffelsalat
20 min.
Pizza bianco
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel