Gulerodsboller for lækkermunde

Ikke kun børnene er vilde med disse gulerodsboller. De er bløde og ”saftige” i konsistensen og kan sagtens nydes uden smør. Smager bare godt!

Sådan gør du

  • 1 Bland det smeltede smør og mælken i en røreskål og tilsæt yletten.
  • 2 Rør gæren ud heri.
  • 3 Tilsæt de øvrige ingredienser, men lad melet komme i gradvist, så dejen ikke bliver for tør.
  • 4 Ælt dejen godt og stil den til hævning i skålen ved stuetemperatur under et fugtigt viskestykke i ca. 1-2 timer.
  • 5 Del dejen i 20 boller.
  • 6 Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter.
  • 7 Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Gulerodsboller for lækkermunde

Opskriften er udviklet af