Rullepølse rødbederaita karse opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Efterårssalat med rejer og grønkål
15 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Claus Holms cremede aspargessuppe
30 min.
Sprød tomatmad
10 min.
Saftige grillpølser og kartoffelsalat med rygeost
30 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Hjemmelavet rullepølse med smag af jul
2 min.
Røget laks med brombær i fløde
20 min.
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Kartoffelsalat
20 min.
Stegte påskesild
15 min.
Kylling i kokos-kål og karse
15 min.
Frikadeller med sprød kartoffelsalat og portobellosvampe
25 min.
3 slags torskerognmadder
10 min.
Holms kokkeskole: Flækket makrel
10 min.
Kryddersild med smilende æg
10 min.
Røget ørred med røræg og purløg
15 min.
Sommersandwich med avocado og hytteost
20 min.
Æggesandwich
20 min.
Tunmousse med karse
4 t, 20 min.