Rullepølse rødbederaita karse opskrifter
Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Stegte påskesild
15 min.
Bagels med skinkesalat
15 min.
Maskeret blomkål
Råkost The Nordic Way og hakkebøf
Nem tunmousse
Hjemmelavet rullepølse med smag af jul
2 min.
Oksekødswok med østerssauce og nudler
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Blomkålsgratin med hjertesalat
Grøn pastasalat med tun og æg
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Smørrebrød med fuldkorn
30 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
Brændende kærlighed med bacon og rodfrugter
4 min.