Råkost The Nordic Way og hakkebøf

Sådan gør du

  • 1 Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken.
  • 2 Snit kålen meget fint.
  • 3 Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og lad den stå ca. 30 minutter.
  • 4 Vrid kålen fri for overskydende væske og kom den i en skål.
  • 5 Knæk den nederste træede ende af asparges.
  • 6 Kog asparges i ca. 1 minut, afkøl og snit dem.
  • 7 Snit sukkerærterne.
  • 8 Vend kål med asparges, sukkerærter og friskbælgede ærter.
  • 9 Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten sammen med hakket dild og karse.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Form kødet til 4 hakkebøffer.
  • 12 Krydr med salt og peber og steg på grillen til kødet er gennemstegt og kødsaften klar.
  • 13

    Servering

    Server salaten til hakkebøffer med kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Råkost The Nordic Way og hakkebøf

Opskriften er udviklet af