Romaine salat ærter 70’ fløde opskrifter
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars
Linguini i cremet svampesauce
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Maskeret blomkål