Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe opskrifter
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær
25 t
Konfektstænger
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Cake pops med chokolade
Svampet citronkage
45 min.
Barbecueskinke med fyldte salatblade
1 t
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Hjemmelavet hotdog
1 t
Pastinakfritter med dip
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Saltimbocca
15 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Forloren hare med bacon
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Teriyaki kylling
25 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.