Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 52 g.
  • Fedt 23 g.
  • Energifor./ pers 216 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg tranebærrene i blød i cognac i lukket bøtte på køl i et døgn.

  • 2

    Ælt marcipan med tranebær og cognac. Form et brød.

  • 3

    Smelt den mørke chokolade i vandbad.

  • 4

    Rist mandlerne på en tør pande.

  • 5

    Hæld chokoladen ud over marcipanbrødet, drys med mandler og lad chokoladen tørre.

  • 6

    Smelt forsigtigt den lyse chokolade i vandbad og stænk den over brødene.

  • {{recipeDoneText}} Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær

Opskriften er udviklet af