Barbecueskinke med fyldte salatblade

Sådan gør du

  • 1 Varm kullene op i en grill starter.
  • 2 Stil en folie bakke på nederste rist.
  • 3

    Hæld kullene langs siden af grillen og rundt om foliebakken.

  • 4

    Læg grillristen på, placer skinken over foliebakken og læg låget på grillen. Lad den stå ca. 45 minutter (centrumtemperatur 60°) Pak kødet ind og lad det hvile ca. 15 minutter.

  • 5 Pil salatbladene fra hinanden så hele som mulig.
  • 6 Læg 6 af de pæneste blade tilside og snit resten i fine tynde strimler.
  • 7 Riv guleroden på den grove side (eller skær i tynde strimler med en kniv).
  • 8 Skær æblet i små tern.
  • 9 Pisk mayonnaise og sennep sammen.
  • 10 Kom cheasy fraise og citronsaft i.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Bland gulerod, spidskål og æble i cremen.
  • 13 Fyld den cremede salat i salatbladene.
  • 14 Drys med tranebær.
  • 15
  • {{recipeDoneText}} Barbecueskinke med fyldte salatblade

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier