Gullash på panden med rødbede og mørk øl

Gullash på panden med rødbede og mørk øl

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rist kødet og bacon på panden i 5 minutter. Tilsæt cayennepeber, men ikke for meget. Cayennepeber kan erstattes med paprika, hvis smagen ikke skal være til den stærke side. 
  • 2 Tilsæt grøntsagerne og lad dem riste på panden. Krydr med salt og peber. 
  • 3 Dernæst tilsættes hele mandler samt æblemost og det mørke øl. Lad det koge godt ind i ca. 15 minutter til det er mørt. 
  • 4 Tilføj kryddersmør på panden. Retten må ikke længere koge. Smag til med salt og peber og servér med græsk yoghurt. 
  • {{recipeDoneText}} Gullash på panden med rødbede og mørk øl

Tip

Er du ikke til det stærke mad, kan du undlade cayennepebber og i stedet tilføje paprika. 

Opskriften er udviklet af