Ris til 4 personer opskrifter
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Steaksandwich med sennepscreme
15 min.
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Syltede rabarber med vanilje
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t