Ris til 4 personer opskrifter
Chili sin carne med mynte og røde ris
45 min.
Falafler
13 t
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Salat med broccoli, bønner, nødder og dressing
Stegte ris med roastbeef og ærter
25 min.
Ris med melon og karrysmør
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Köfte i tomat med ris og ærter
Skinkemignon med abrikoser
30 min.
Ristaffel med kylling
40 min.
Kylling med tomatiserede ris, chorizo og oliven
1 t, 15 min.
Kalvesteak med broccoli, ærter og majs
30 min.
Flæskesteg med sommergrønt
1 t, 40 min.
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Kylling stegt med valnødder og tørrede abrikoser
Indisk kylling med safran
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Pasta med spinat og laks
15 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.