Ris til 4 personer opskrifter
Hvedekernesalat
10 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat
1 t, 15 min.
Culotte med æble-mynte sambal
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Indiske boller i karry
Syltede rabarber med vanilje
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Krydrede basmatiris
30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Chokoboller med kerner og rosiner
Æggemad med agurk og tomat, voksen
Kartoffelmos med kylling i karry
Finske runde bygbrød
Grove pizzaboller og grøntsager
Iste med granatæble
10 min.
Sommerbrunch 1.0
Wok med kylling og rosenkål
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Fivespice-krydret andesteg