Ris til 4 personer opskrifter
Jomfruhummer consommé med svineskank, ravioli og selleriskum
7 t
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Æbletærte med kanel, lakrids, mandler og cremefraiche
Hellefisk bagt med karljohansvampe
Indbagt tærte med rødkit-ost
Ovnstegt gås
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Grønkålstatar på groft rugbrød
Blomme semifreddo
Pasta carbonara med svampe & timian
30 min.
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Edamame-tempura med sushiris
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Ingefærkylling i fad med wokgrøntsager
45 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Sushiris
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Butter Chicken
45 min.