Ris og selleri opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Risotto med stilton
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fyldig suppe med ising
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Gissau
Sellerisuppe
Rodfrugter i kokosmælk
Lam med selleri og gyldne østershatte
Kylling med druer og bønner
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Cremet karrysuppe med blomkål
Hainanese Chicken Rice
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.