Ris og hakket oksekød opskrifter
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Medisterpølse
1 t
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Risotto med stilton
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Fyldig suppe med ising
Indbagt brød med fetafyld
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Maskeret blomkål
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Steaksandwich med sennepscreme
15 min.
Tatar med salat og bacon
30 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Dhal med fladbrød
2 t
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t